Szenior JAVA fejlesztő (R&D területen)

Szenior Java fejlesztőt vár mérőmegoldás fejlesztésére specializálódott R&D csapat.

Ügyfelünk egy világszintű telekommunikációs high-tech vállalat tagja és egyben meghatározó központja a közép-kelet európai régiónak. Az öt kontinensen, 40 országban jelen lévő cégcsoport több, mint 4 ezer embert foglalkoztat. Tevékenységként komplex alkalmazásokat, rendszerintegrációs és termékmegoldásokat szállít partnerei részére, elsősorban telekommunikáció, közlekedés, energia megoldások területén. Mindehhez igen fejlett tervezési és fejlesztési, illetve önálló gyártási és értékesítési kompetenciával rendelkeznek. Céljuk, hogy tartósan a világ vezető vállalatává váljanak a magas hozzáadott értékű, jelentős kutatás-fejlesztéssel támogatott kommunikációs terminálok gyártása területén.

R&D tevékenységük kiemelt támogatást élvez és komoly múltra tekint vissza, melynek során folyamatosan bizonyítják, hogy kompetenciáikat kiaknázva képesek bármely piaci helyzetre hathatós megoldást adni. A kutatás-fejlesztési folyamatba munkatársaikat aktívan bevonják, egy termékeny, kölcsönös együttműködésen alapuló környezetet kialakítva, amelyben a javaslatok, elképzelések nyitott fülekre találnak. A munka során közvetlen visszajelzések érkeznek az ügyfelektől is, így a szakemberek egyértelműen láthatják munkájuk gyümölcsét.

Budapesti R&D csapatukba jelenleg Szenior szintre várnak JAVA fejlesztő szakembert. A leendő kolléga egy újonnan induló projektcsapat tagjává válhat, melynek fókuszában egy lakossági ügyfélkörhöz kapcsolódó mérőmegoldás létrehozása, fejlesztése, a későbbiekben pedig implementálása áll. Az alaptechnológiák és irányvonalak már adottak, de mivel nincs minden kőbe vésve, így jelentős szabadkézzel dolgozhat az épülő csapat. Akit vonzanak az új technológiák, a komplex megoldások, a szakmai kihívásokat rejtő feladatok, és szeret kevésbé kötött szakmai közegben dolgozni, azoknak lehet ez egy ideális lehetőség. Egy világszinten elismert cég és egy nemzetközi kontextusban dolgozó csapat várja.

Elvárások:

 • Legalább 5 év tapasztalat egyedi szoftverfejlesztés területen, nagyméretű backend rendszerek fejlesztőjeként
 • Az alábbi technológiákkal szerzett tapasztalat:
  JAVA 8 (Server), Spring 4.x, Maven, Tomcat, ActiveMQ
  WebClient
  HTTP REST, JSON
  IDEA  – Eclipse, GIT, Bugzilla
  SQL és/vagy NoSQL clustered adatbázis (HBASE)
  JMS alapú inter-process kommunikáció
  Dashboard keretrendszerek
  Linux
 • Analitikus gondolkodás, üzleti igények pontos megértése
 • Rendszerfelületek létrehozásában való tapasztalat
 • A tervezés precíz dokumentálása
 • Kiváló együttműködési készség
 • Szakmai nyitottság, új technológiák megismerésének vágya
 • Junior kollégák mentorálásában szerzett tapasztalat
 • Legalább BSC szintű diploma IT területén
 • Magabiztos angol nyelvtudás (dokumentációk olvasása, írása, illetve szóban erős társalgási szinten)
 • Havi 2-3 nap utazás vállalása (Franciaország)

Előnyt jelent:

 • MSC diploma IT területen

Munkavégzés helye:

Budapest, illetve Párizs (havonta 1-2 nap)