Csörnök Fanni

Researcher / Junior toborzó

Fanni a Budapesti Gazdasági Egyetemen Emberi Erőforrások alapképzésen szerezte meg diplomáját. Jelenleg a Corvinus Egyetemen Vezetés és szervezés mesterszakon, azon belül is HR management és szervezetfejlesztés szakirányon folytatja tanulmányait. Képzése alatt nyilvánvalóvá vált számára, hogy a jövőjét, illetve karrierjét mindenképpen HR területen képzeli el.

Az évek során lehetősége nyílt betekinteni a HR szakma különböző területeire. Érdeklődési körébe tartozik a szervezetfejlesztés, a szervezeti kultúra vizsgálata, a szervezeten belül az egyének tulajdonságainak feltérképezése, megismerése, megértése.

Szabadidejét főként a családjával és barátaival tölti, minél színesebb programok mellett, legyen az kirándulás, egy koncert, esetleg színházi előadás.

„Számomra nagyon fontos az, hogy egy jelöltnél ne csak a felszínt lássam meg, hanem a rövidtávú együttműködésünk alatt minél mélyebb, részletesebb képet kapjak arról, hogy ki is ő valójában. Törekszem arra, hogy bizalmi kapcsolat alakulhasson ki közöttünk, melynek hatására az ő igényei is nyilvánvalóvá válnak, így biztosabbak lehetünk abban, hogy személyisége és elvárásai illeszkednek az adott cég kultúrájához, pozíciójához.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

László Levente

Projektmenedzser

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)