Jakab Tamás

Termékmenedzser

Tamás a Debreceni Egyetem Kereskedelem és Marketing alapszakán, majd ezt követően a Vállalkozásfejlesztés mesterszakán szerzett diplomát.

Elsődleges fókuszában mindig a brandépítés állt, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy számos márka fűződik a nevéhez: elsősorban zenei menedzserként és zenészként ért el országos sikereket a The Orange Sofa és Zion Refresh formációkkal, továbbá alapító tagja a DEViK Üzleti Innovációs Klubnak, amely összehozza az egyetem és a profit szféra képviselőit. Ezen felül közigazgatási területen és reklámügynökségnél szerzett értékes tapasztalatokat rendezvényszervezés, kommunikáció és online marketing területén.

Feladatai közé tartozik az IThon.info és a Humanpriority.hu online felületek tartalomkezelése, kommunikáció a cég social media felületein, valamint kapcsolattartás az ügyfelekkel.

„Egy üres pozíció és a megfelelő jelölt egymásra találása nagyon izgalmas folyamat. Termékmenedzserként inspiráló kihívásnak tekintem, hogy az IThon.info website segítségével az informatika humánerőforrás oldalán a kereslet találkozzon a kínálattal, és az informatikai szakemberek és az IT-s témák iránt érdeklődők számára is értékes és érdekes tartalmakat tudjunk készíteni.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing és Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)