Jakab Tamás

Termékmenedzser

Tamás a Debreceni Egyetem Kereskedelem és Marketing alapszakán, majd ezt követően a Vállalkozásfejlesztés mesterszakán szerzett diplomát.

Elsődleges fókuszában mindig a brandépítés állt, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy számos márka fűződik a nevéhez: elsősorban zenei menedzserként és zenészként ért el országos sikereket a The Orange Sofa és Zion Refresh formációkkal, továbbá alapító tagja a DEViK Üzleti Innovációs Klubnak, amely összehozza az egyetem és a profit szféra képviselőit. Ezen felül közigazgatási területen és reklámügynökségnél szerzett értékes tapasztalatokat rendezvényszervezés, kommunikáció és online marketing területén.

Feladatai közé tartozik az IThon.info és a Humanpriority.hu online felületek tartalomkezelése, kommunikáció a cég social media felületein, valamint kapcsolattartás az ügyfelekkel.

„Egy üres pozíció és a megfelelő jelölt egymásra találása nagyon izgalmas folyamat. Termékmenedzserként inspiráló kihívásnak tekintem, hogy az IThon.info website segítségével az informatika humánerőforrás oldalán a kereslet találkozzon a kínálattal, és az informatikai szakemberek és az IT-s témák iránt érdeklődők számára is értékes és érdekes tartalmakat tudjunk készíteni.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing/Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)