Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Anita az ELTE-n szerzett esztétika és szerkesztői ismeretek diplomát 2011-ben, majd 2015-ben elkezdte a pszichológia tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen, ahol hamarosan megszerzi BA dimplomáját.

Karrierje első 6 évét különböző multinacionális cégeknél töltötte, IT és Telco területen, ahol felettesei sokszor bevonták a toborzási feladatokba, ismerve ilyen területű érdeklődését. IT recruiter pozíciójának betöltésében nagy segítségére van az ezeknél a vállalatokál eltöltött idő, ahol sok IT szakemberrel dolgozott együtt. Ezáltal tapasztalatot szerzett abban, hogy melyek azok az emberi tulajdonságok, valamint kompetenciák, amik elősegíthetik, hogy valaki sikeres legyen a területen.

Szabadidejében sok energiát fektet pszichológiai tanulmányaiba, emellett igyekszik a lehető legtöbb időt a természetben tölteni. Valamint sose mond nemet egy koncert meghívásra.

“Célkitűzésem, hogy a lehető legtöbbet tanuljak a fejvadászatról, és ezáltal segítsek mind a munkát keresőknek, mind az ügyfeleknek megtalálni a számításukat.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing és Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)