Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Anita az ELTE-n szerzett esztétika és szerkesztői ismeretek diplomát 2011-ben, majd 2015-ben elkezdte a pszichológia tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen, ahol hamarosan megszerzi BA dimplomáját.

Karrierje első 6 évét különböző multinacionális cégeknél töltötte, IT és Telco területen, ahol felettesei sokszor bevonták a toborzási feladatokba, ismerve ilyen területű érdeklődését. IT recruiter pozíciójának betöltésében nagy segítségére van az ezeknél a vállalatokál eltöltött idő, ahol sok IT szakemberrel dolgozott együtt. Ezáltal tapasztalatot szerzett abban, hogy melyek azok az emberi tulajdonságok, valamint kompetenciák, amik elősegíthetik, hogy valaki sikeres legyen a területen.

Szabadidejében sok energiát fektet pszichológiai tanulmányaiba, emellett igyekszik a lehető legtöbb időt a természetben tölteni. Valamint sose mond nemet egy koncert meghívásra.

“Célkitűzésem, hogy a lehető legtöbbet tanuljak a fejvadászatról, és ezáltal segítsek mind a munkát keresőknek, mind az ügyfeleknek megtalálni a számításukat.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing/Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)