Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)

Szilvia 2006-ban végzett a Külkereskedelmi Főiskolán nemzetközi marketing, majd két évvel később a Corvinus Egyetemen Vezetés-szervezés, illetve Kommunikáció szakirányon.

Pályája kezdete óta 10 évet töltött nagyvállalati oldalon, ahol átfogó tapasztalatot szerzett a HR valamennyi területén. Mivel a kiválasztás az első olyan folyamat, ahol a potenciális új kolléga először találkozik személyesen a céggel, kiemelten fontosnak tartja azt, hogy minden vállalatnak legyen egységes kommunikációja, fellépése és pályázati rendszere, amelyek által még vonzóbbá válik egy-egy lehetőség.

Az új kollégák felkutatásán túl aktívan szerepet vállalt a már a vállalatnál dolgozó kollégák megtartásában, új képzési rendszert vezetett be, kiemelt figyelmet szánt a tehetséggondozásnak, és kialakította a belső kommunikációs folyamatokat.

Szabadidejében igyekszik időt szánni a rendszeres sportolásra, emellett szívesen vesz részt online képzéseken – nem csak szakmájához kötődően.

„Munkáim során a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen, amikor egy jól működő csapat tagjaként eredményeket tudunk elérni – de átéltem ennek ellenkezőjét is. Hiszem, hogy a szakismeretek mellett a sikert legalább ugyanennyire meghatározza az, hogy egy adott szervezeti kultúra milyen személyiségtípusok kibontakozását támogatja. A tanácsadói munka során éppen ezért ezen összhang megtalálásra törekszem.”

Kedvenc idézet:
„A hozzáállás egyszerű dolog, de amit tesz, az megváltoztatja a helyzetet.” – Winston Churchill

Szilvia 2017 augusztusában anyai örömök elé nézett, így visszatéréséig csak távolról támogat bennünket.

 

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing és Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Jakab Tamás

Termékmenedzser