Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)

Szilvia 2006-ban végzett a Külkereskedelmi Főiskolán nemzetközi marketing, majd két évvel később a Corvinus Egyetemen Vezetés-szervezés, illetve Kommunikáció szakirányon.

Pályája kezdete óta 10 évet töltött nagyvállalati oldalon, ahol átfogó tapasztalatot szerzett a HR valamennyi területén. Mivel a kiválasztás az első olyan folyamat, ahol a potenciális új kolléga először találkozik személyesen a céggel, kiemelten fontosnak tartja azt, hogy minden vállalatnak legyen egységes kommunikációja, fellépése és pályázati rendszere, amelyek által még vonzóbbá válik egy-egy lehetőség.

Az új kollégák felkutatásán túl aktívan szerepet vállalt a már a vállalatnál dolgozó kollégák megtartásában, új képzési rendszert vezetett be, kiemelt figyelmet szánt a tehetséggondozásnak, és kialakította a belső kommunikációs folyamatokat.

Szabadidejében igyekszik időt szánni a rendszeres sportolásra, emellett szívesen vesz részt online képzéseken – nem csak szakmájához kötődően.

„Munkáim során a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen, amikor egy jól működő csapat tagjaként eredményeket tudunk elérni – de átéltem ennek ellenkezőjét is. Hiszem, hogy a szakismeretek mellett a sikert legalább ugyanennyire meghatározza az, hogy egy adott szervezeti kultúra milyen személyiségtípusok kibontakozását támogatja. A tanácsadói munka során éppen ezért ezen összhang megtalálásra törekszem.”

Kedvenc idézet:
„A hozzáállás egyszerű dolog, de amit tesz, az megváltoztatja a helyzetet.” – Winston Churchill

Szilvia 2017 augusztusában anyai örömök elé nézett, így visszatéréséig csak távolról támogat bennünket.

 

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

László Levente

Projektmenedzser

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Csörnök Fanni

Researcher / Junior toborzó