Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Kornélia az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar nyelv és irodalom (tanár) valamint alkalmazott nyelvészet szakon. Tanulmányai során hasznos gyakorlati és szakirányú ismereteket szerzett HR területen – áthallgatva andragógia szakra – a személyügyi szervező szakirány abszolválásával, illetve az ügyvitel minor elvégzésével.

Szakmai pályafutását 2011-ben a Success Call Solutions Kft.-nél kezdte marketing és HR gyakornokként – ahol piackutatáson, ügyfelek generálásán kívül egy idő után rábízták új kollégák toborzását is (a hirdetés megírásától az interjúztatásig). Ezzel párhuzamosan kezdte meg munkáját az SRT Evans fejvadász cégnél mint researcher, elsajátítva a fejvadász szakma fortélyait.
A Human Priority Kft.-nél az elmúlt több, mint 5 évben elsősorban informatikai, pénzügyi, üzleti tanácsadói pozícióknál látott el researcheri és tanácsadói feladatokat együttesen – junioroktól kezdve specialistákon át, egészen felsővezetői szintig. Jelenleg a csapat vezető toborzási tanácsadójaként felel a megbízások magas színvonalú teljesítéséért – különös figyelmet fordítva a jelöltek és az ügyfelek egyedi igényeire. Támogatja a csapattagok munkáját, segíti az új kollégák betanítását és beilleszkedését, illetve aktívan közreműködik termékfejlesztési és folyamatfejlesztési feladatokban.

Gyerekkora óta aktívan sportol, szabadidejében elsősorban biciklizik és erősítő edzéseket végez, emellett lelkes olvasója a pszichológiai témájú (szak)könyveknek.

„Azt élvezem legjobban a munkámban, hogy mindkét felet alaposan megismerve, a legkülönfélébb keresési technikákat bevetve végső soron egyfajta hidat teremthetek munkaadó és munkavállaló között, összekapcsolhatok két már megszületett, vagy születőben lévő belső igényt, létrehozva egy gyümölcsöző együttműködést.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

László Levente

Projektmenedzser

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Csörnök Fanni

Junior HR Researcher

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető