Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Kornélia az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar nyelv és irodalom (tanár) valamint alkalmazott nyelvészet szakon. Tanulmányai során hasznos gyakorlati és szakirányú ismereteket szerzett HR területen – áthallgatva andragógia szakra – a személyügyi szervező szakirány abszolválásával, illetve az ügyvitel minor elvégzésével.

Szakmai pályafutását 2011-ben a Success Call Solutions Kft.-nél kezdte marketing és HR gyakornokként – ahol piackutatáson, ügyfelek generálásán kívül igen gyorsan rábízták az új kollégák toborzását is. Ezzel párhuzamosan kezdte meg munkáját az SRT Evans fejvadász cégnél mint researcher, elsajátítva a fejvadász szakma fortélyait.
A Human Priority Kft.-nél 2012 ősze óta, közel 6 éve elsősorban informatikai, üzleti tanácsadói, részint pénzügyi pozícióknál látott el researcheri és tanácsadói feladatokat együttesen – junioroktól kezdve specialistákon át, egészen felsővezetői szintig. Tavaly óta a csapat vezető toborzási tanácsadójaként felel a megbízások magas színvonalú teljesítéséért – különös figyelmet fordítva a jelöltek és az ügyfelek egyedi igényeire. Támogatja a csapattagok munkáját, segíti az új kollégák betanítását és beilleszkedését, illetve aktívan közreműködik folyamatfejlesztési feladatokban.

Gyerekkora óta aktívan sportol, szabadidejében elsősorban biciklizik és erősítő edzéseket végez. Emellett rendszeres olvasója a pszichológiai témájú könyveknek, illetve az információtechnológiai híreknek és újdonságoknak.

„Azt élvezem legjobban a munkámban, hogy mindkét felet alaposan megismerve, a legkülönfélébb keresési technikákat bevetve végső soron egyfajta hidat teremthetek munkaadó és munkavállaló között, összekapcsolhatok két már megszületett, vagy születőben lévő belső igényt, létrehozva egy gyümölcsöző együttműködést.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing és Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)