Rada Kornélia

Vezető toborzási tanácsadó

Kornélia az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar nyelv és irodalom (tanár) valamint alkalmazott nyelvészet szakon. Tanulmányai során hasznos gyakorlati és szakirányú ismereteket szerzett HR területen – áthallgatva andragógia szakra – a személyügyi szervező szakirány abszolválásával, illetve az ügyvitel minor elvégzésével.

Szakmai pályafutását 2011-ben a Success Call Solutions Kft.-nél kezdte marketing és HR gyakornokként – ahol piackutatáson, ügyfelek generálásán kívül igen gyorsan rábízták az új kollégák toborzását is. Ezzel párhuzamosan kezdte meg munkáját az SRT Evans fejvadász cégnél mint researcher, elsajátítva a fejvadász szakma fortélyait.
A Human Priority Kft.-nél 2012 ősze óta, közel 6 éve elsősorban informatikai, üzleti tanácsadói, részint pénzügyi pozícióknál látott el researcheri és tanácsadói feladatokat együttesen – junioroktól kezdve specialistákon át, egészen felsővezetői szintig. Tavaly óta a csapat vezető toborzási tanácsadójaként felel a megbízások magas színvonalú teljesítéséért – különös figyelmet fordítva a jelöltek és az ügyfelek egyedi igényeire. Támogatja a csapattagok munkáját, segíti az új kollégák betanítását és beilleszkedését, illetve aktívan közreműködik folyamatfejlesztési feladatokban.

Gyerekkora óta aktívan sportol, szabadidejében elsősorban biciklizik és erősítő edzéseket végez. Emellett rendszeres olvasója a pszichológiai témájú könyveknek, illetve az információtechnológiai híreknek és újdonságoknak.

„Azt élvezem legjobban a munkámban, hogy mindkét felet alaposan megismerve, a legkülönfélébb keresési technikákat bevetve végső soron egyfajta hidat teremthetek munkaadó és munkavállaló között, összekapcsolhatok két már megszületett, vagy születőben lévő belső igényt, létrehozva egy gyümölcsöző együttműködést.”

A csapatunk további tagjai

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Miglécz Anita

Toborzási tanácsadó

Komjáti Emese

Researcher

Kőri Anita

Marketing/Sales Asszisztens

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Jakab Tamás

Termékmenedzser

Nagy Szilvia

Leszállítási vezető (on maternity leave)