Fullstack fejlesztő (.NET, backend hangsúllyal)

Vállalati ügyviteli szoftverek fejlesztésével és tanácsadással foglalkozó, közel 300 főt foglalkoztató piacvezető cég csapata vár Fullstack fejlesztő szakembert.

Partnerünk már 30 éve azért dolgozik, hogy cégük az üzleti sikerek mellett, a munkatársaik számára a legjobb munkahely, partnereik számára pedig a legjobb szolgáltató legyen. Egy piacvezető humánügyviteli rendszer szolgáltatójaként, több ezer ügyféllel rendelkeznek. Céljuk, hogy piacvezető pozíciójukat a jövőben is megtartsák és tovább fejlődjenek.

A Kutatás és Fejlesztés területe kiemelkedő az életükben. Náluk születik a jövő, az újdonságokat, a majdani termékeiket jelenlegi csapataik alkotják meg.

Te is csatlakozhatsz hozzájuk, Te is részese lehetsz sikereiknek! Megoldásaik az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik. Az elmúlt évben teljesen új technológiai alapokra helyezték a front- és back end oldalt, annak érdekében, hogy tudásukat, kreativitásukat a folyamatosan változó, kihívásokkal teli üzleti igények megoldására fordíthassák.

Jelenleg termékeik nemzetközi piacra való felkészítésén dolgoznak. Meggyőződésük, hogy a hazai piacon bevált megoldásaik megfelelő alapot képeznek egy nemzetközileg is sikeres szerepléshez.

Miért szeretnek itt dolgozni a szakemberek?

Mert rugalmas munkaidőben, kihívásokkal teli feladatokat oldhatnak meg, jókedvű, beszélgetni szerető munkatársakkal. Ha elfáradnak, egy jó kávé mellett csocsóznak a pihenőszobában, esetleg beugranak egy céges masszázsra. Az évente megrendezett családi nap piros napos esemény gyerekeik éves programjában, és időnként egy Balatoni vitorlázás is belefér a csapatépítőbe.

És hogy mivel dolgoznak?

Amit mindenképpen szükséges ismerned az a C# és a T-SQL. Ezen kívül kliens oldalon ASP.net MVC, Angular 1.x és TypeScript, amit használnak. Ezek ismerete már nem kötelező, de előnyt jelent, ha egy-egy apróbb változtatást Te is el tudsz már a kezdetben végezni.  Back-end oldalon .NET 4.7, WebApi, OData, Autofac, NHibernate, SignalR, FluentValidation, EPPlus. Ha ezeket nem, de más ORM-et, IOC Container-t használtál, és tisztában vagy a működésükkel, akkor ezekkel sem lesz gondod. Kifejezetten előnyös, ha ismered az olyan architektúra, illetve tervezési mintákat, mint: CQRS/ES, DDD, Visitor, Composite, Adapter Pattern, Chain of responsability stb.

Mi lenne a Te feladatod?

Egy körülbelül 1 hónapos üzleti és fejlesztői oktatással indítanak, amely megalapozza a karriered náluk. Ezt követően 2-4 fős csapatokban dolgozva feladatod lenne az üzleti elvárások megértése, befogadása, megoldások kidolgozása, a kidolgozott megoldás elfogadtatása az üzleti elemzővel és az architekttel. Ha mindez megvan, kezdődhet a megvalósítás! Díjazzák, ha az általad megírt kód helyes működésének ellenőrzését automata tesztekkel is támogatod, és kellő figyelmet fordítasz a mesterműved megfelelő dokumentálására.

Mit kínálnak?

Élményt, szakmai fejlődési lehetőséget, kiszámítható jövőt, versenyképes bérezést és juttatást. Kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket: „A” kategóriás irodaházat, nagy személyes tereket, sok zöld területet, hatalmas erkélyeket, könnyű megközelíthetőséget irodaházunkhoz, színes és rendszeres közösségépítő programokat.

Magadra ismertél az említettek alapján? Ha rendelkezel 4 év releváns szakmai tapasztalattal, ne habozz, jelentkezz!

Lokáció: Budapest, XIII. Kerület