Szenior Java fejlesztő (vállalkozóként)

A BCS – Business Consulting Services vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, pénzintézeti informatikai tanácsadási szolgáltatások nyújtásával, üzleti intelligencia megoldások kialakításával és egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik.

Ügyfélkörüket a hazai pénzintézeti-, gyártó-, energetikai- és telekommunikációs szektor nagyvállalatai, valamint kis és közepes méretű termelő vállalatok adják, amelyeket projekt alapon szolgál ki a BCS mintegy 120 tanácsadója.

A BCS-t 2003-ban alapították, SAP Gold Partneri státuszban az öt legnagyobb magyarországi, SAP tanácsadással foglalkozó cég egyike. 2014 végén indították el banki tanácsadási üzletágukat. A BCS az elmúlt 3 év egyik legdinamikusabban növekvő tanácsadó cége Magyarországon.

Egyedi megoldásuk a Click/Clock, ami egy elsősorban nagyvállalatokat megcélzó új munkaerőforrás kihasználás optimalizáló alkalmazás.

Ennek fejlesztésére várnak egy legalább 3-5 év tapasztalattal rendelkező, nagyvállalati alkalmazások fejlesztésében is jártas JAVA Spring fejlesztőt. Az új kollégával szemben fontos elvárás, hogy önálló fejlesztésben is legyen tapasztalata, tudjon review-zni, és továbbgondolni a terméket.

Az új kollégával először részmunkaidőben, majd ezt követően akár teljes munkaidőben is együtt tudnának működni.

A feladat home office-ból is ellátható, heti egy, vagy vidéki szakember esetén havi egy irodai egyeztetéssel (iroda: Budapest, XI. kerület).

Elvárások:

  • legalább 3-5 éves JAVA Spring, Springboot tapasztalat
  • frontend tapasztalat (Angular, HTML, CSS) előny, de a feladatok a backend részhez kapcsolódnak
  • mentorálásban szerzett tapasztalat
  • előny lehet SAP nagyvállalati rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalat (sok ABAP-ban fejlesztett alkalmazással kell interface-elni)
  • önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • tanácsadói attitűd

Bérezés: óra- vagy napidíjban tapasztalattól függően (irány: 9 000 – 13 000 Ft/óra)

A projekt hosszú távú elfoglaltságot jelent, így olyan szakembert várnak, aki vállalkozóként is hosszú távú együttműködésben gondolkodik, és nem pár hónapos feladatot keres.

Az alkalmazás fejlesztését korábban egy valaki látta el egyedül, saját megítélése szerint nem profi módon, ezért is van szükség a mentorálásra, reviewzásra.