Projekt Menedzser – (részmunkaidő)

Elismert informatikai és üzleti informatikai tanácsadó partnerünkhöz, a BCS Business Consulting Services Kft.-hez, keresünk tapasztalt Projekt Menedzser kollégákat.

Több, mint 10 éves piaci jelenléttel, kiváló referenciákkal rendelkező informatikai tanácsadó cég várja tapasztalt Projekt Menedzser munkatársát részmunkaidőben. A cég tevékenységi körébe tartozik vállalatirányítási rendszerek, SAP, üzleti intelligencia rendszerek bevezetése és pénzintézeti informatikai tanácsadási szolgáltatások. Ugyanakkor igen erős az egyedi fejlesztésekkel, és az ezekhez kapcsolódó üzleti környezet kialakításával foglalkozó csapatuk is, mely nemcsak pénzügyi, hanem egyéb szektorok szereplői számára is biztosítja kompetenciáit.

Olyasvalakit keresünk, aki többéves projekt menedzsment tapasztalattal és technikai és / vagy módszertani ismeretekkel rendelkezik és képes sikeresen vezetni a csapatot.

A pozíció sikeres betöltéséhez elengedhetetlen a szoftverfejlesztési módszertanok ismerete, erős people management készség és több, összetett munkafolyamat kezelésének képessége, mindezt akár angolul.

Amit ügyfelünk kínál:

  • Részmunkaidős (20 óra) pozíció
  • Alkalmazotti vagy vállalkozói formára is egyaránt van lehetőség
  • Kanban metodológia mentén történő munkavégzés
  • Egy közvetlen, vidám csapat, gyakori csapatebédekkel, pezsgő és építő jellegű szakmai vitákkal

Munkavégzés helye: Budapest