Bejegyzések

Karrierlehetőségek éltanulókra szabva

Szellemi inspiráció, egyéni és közös célok, (munka)szenvedély. Ezek jellemzik legjobban a ma már közel 50 munkatársat számláló Tresorit informatikai céget, mely a világ egyik legbiztonságosabb filemegosztó- és tárhelyét fejlesztette ki.
100 féle arculat – 10. rész

Tovább olvasom

Mindig ugyanaz a nóta? 3 hiba, amit fejlesztővel elkövethetünk

(Ir)releváns állásajánlatok, hozzá nem értő megkeresések, és az a bizonyos nehezen megléphető ingerküszöb…
Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen hibákat követnek el a HR munkatársak a fejlesztőkkel szemben, de gyűjtöttünk néhány pozitív példát is.

Tovább olvasom

Te is tehetség vagy?

Erre a kérdésre a felelet nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. A választ ugyanis nem az határozza meg, hogy értékes ígéretnek, vagy kiemelt adottságokkal megáldottnak gondolod-e magad. Pláne nem az, hogy valamely hiányszakma képviselőjének számítasz-e.

Tovább olvasom

Hurrá, nyaralunk?! A sikeres szabadság kérés 5 pontja

A jó úti cél, szállástalálás, a család, barátok megszervezése már önmagában is komoly feladatot jelenthetnek, de akkor még a neheze sokszor hátravan. Hogyan és mikor kérjünk szabadságot a főnökünktől? Erre adunk most ötleteket!

Tovább olvasom

Mindenki keresi, de hol találhatók a jövő informatikusai?

Kreatív ötletekből nincs hiány, mi pedig megmutatjuk a legérdekesebb kezdeményezéseket az informatikus szakemberek megszerzésére itthon és a nemzetközi szinten egyaránt.

Tovább olvasom