Címke: tehetség

Megtalálni a tehetséget egy láthatatlan világban

Sérültek. „Mások”. Emberek. Munkavállalók. Fejlesztők. – Hiába írunk 2016-ot, a fogyatékkal élők munkaerő-piaci helyzetén ez sajnos nem látszik. Hogyan boldogulnak azok, akik olyan szakma mellett tették le a voksukat, ahol a látás szinte alapfeltétel?

Tovább olvasom

Karrierlehetőségek éltanulókra szabva

Szellemi inspiráció, egyéni és közös célok, (munka)szenvedély. Ezek jellemzik legjobban a ma már közel 50 munkatársat számláló Tresorit informatikai céget, mely a világ egyik legbiztonságosabb filemegosztó- és tárhelyét fejlesztette ki.
100 féle arculat – 10. rész

Tovább olvasom

Te is tehetség vagy?

Erre a kérdésre a felelet nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. A választ ugyanis nem az határozza meg, hogy értékes ígéretnek, vagy kiemelt adottságokkal megáldottnak gondolod-e magad. Pláne nem az, hogy valamely hiányszakma képviselőjének számítasz-e.

Tovább olvasom

Mindenki keresi, de hol találhatók a jövő informatikusai?

Kreatív ötletekből nincs hiány, mi pedig megmutatjuk a legérdekesebb kezdeményezéseket az informatikus szakemberek megszerzésére itthon és a nemzetközi szinten egyaránt.

Tovább olvasom

Agilis módszertan nem csak a projektre, az egész szervezetre

Egyre elterjedtebb, hogy a cégek bizonyos projektjeiket valamilyen agilis módszertan szerint menedzseljék, de az már ritkább, hogy ezt egy egész szervezeti működésre sikerüljön átültetni. Kovách Anton vezérigazgatóval beszélgettünk.
100 féle arculat – 5. rész

Tovább olvasom