Bemutatkozás

Összegyűjt - összeköt - ösztönöz

Mi különböztet meg bennünket másoktól? Szolgáltatási lábaink együttese, amelyek komplex rendszert alkotnak.

Sokkal több, mint recruitment, és sokkal több, mint klasszikus munkáltatói márkaépítés. Másfél évtizedes informatikai iparági tapasztalatainkat ötvözve hatékony és újszerű válaszokat adunk a folyamatosan változó piaci követelmények által támasztott kihívásokra.

Partnereinkkel való együttműködéseinkben és a szakemberek kiválasztásában is elsődleges szempontot jelent számunkra, hogy kölcsönösen megbecsüljük egymás szakértelmét és tapasztalatát.

Munkatársaink szerteágazó piaci ismeretének és folyamatosan ápolt bizalmi kapcsolataiknak köszönhetően hatékonyan segítik ügyfeleinket, célunk és elvárásunk saját magunkkal szemben, hogy gyorsan és precízen végezzük munkánkat minden érintett résztvevő megelégedésére.

Ismerje meg csapatunkat!

Hiszünk az őszinte kommunikációban és törekszünk rá, hogy ügyfeleink és jelöltjeink igényeit a lehető legjobban megértsük és kielégítsük.
Olyan megoldásokat keresünk melyek hosszútávú, sikeres együttműködést eredményeznek minden résztvevő számára.

Karvalics Dóra

Senior HR tanácsadó

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Szilvia

Tartalom- és termékfelelős

Kihári Kinga

Senior HR tanácsadó

Pálfi Barbara

Senior HR tanácsadó

Ezért válasszon minket

Tudatosan specializálódtunk az informatikai területre, hisz mindenhez nem érthetünk, de törekszünk rá, hogy ezen a területen minél inkább tájékozottak legyünk. Ismerje meg jobban szakmai szemléletünket és kiválasztási módszereinket!

Olvasson tovább!

 • A megbízó cégek mellett a velünk kapcsolatban álló álláskeresők érdekeit is a lehető legjobban képviseljük!
  Fontos számunkra, hogy ne csak „kiközvetítsük” Önt, hanem motiváló, kihívásokat és fejlődési lehetőségeket nyújtó munkahelyen helyezzük el, ahol megtalálja a számításait és legközelebb is bizalommal fordul hozzánk.
 • Jól ismerjük a megbízó vállalatokat, ezt a tudást igyekszünk átadni, legyen szó pozitívumokról vagy kockázatokról!
  Jelöltjeinket jobban felkészítjük az ügyfélinterjúra, mintha csak egy hirdetésre jelentkeztek volna. Konkrét tanácsokkal is szeretnénk ellátni a hozzánk érkezőket az önéletrajz tökéletesítése, illetve az interjún való szereplés tekintetében.
 • Iparági ismereteinket és kapcsolatainkat hasznosítva segítünk megfelelő pozíciót találni egy másik partnerünknél, ha az elsőként megpályázott álláslehetőséget ezúttal nem Ön nyerte el.
  Akár olyan pozíciókat is ajánlhatunk, amelyek épp nem szerepelnek az aktuális álláshirdetéseink között! Emellett igyekszünk piaci ismereteink mentén visszajelzést adni jelenlegi tudásukra és személyes kompetenciáikra, illetve ezek bevethetőségére/kiaknázására vonatkozóan.
 • Hosszú távra tervezünk!
  Adatbázisunk folyamatosan bővül tapasztalt és tehetséges szakemberekkel és a velünk kapcsolatba került jelölteket alkalmanként újabb lehetőségekkel tudjuk megkeresni személyes preferenciáik alapján.
 • Csapatunk törekszik arra, hogy minél pontosabb visszajelzést adjon!
  Utánajárunk, hogy a pályázatával, felkészültségével kapcsolatosan mi tetszett, és esetlegesen mi nem felelt meg az állást meghirdető cégnek, melyről őszintén és részletesen tájékoztatjuk Önt.

Karrier a Human Priority-nél