Szolgáltatásaink

Fejvadászat, recruitment

Szeretjük az izgalmas szakmai kihívásokat, így minél összetettebb, speciálisabb egy keresési terület,
annál elszántabban és komplexebb módszerekkel kutatjuk a megoldásokat.fejvadászat

Fejvadász munkánk határozottan elkülönül a munkaerő közvetítés tevékenységétől. Mi azt vállaljuk, hogy minden körülmények között megtaláljuk a megbízó számára megfelelő szakembert, és a hirdetések, illetve adatbázisok használata mellett folyamatosan új stratégiákat építünk a célok elérésének érdekében.

Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenleg nem aktívan álláskereső szakembereket is nagy arányban motiválttá tudjuk tenni a váltásban és karrierjük szempontjából olyan lehetőséget tudunk ajánlani, mely a munkavállaló és a munkáltató számára is hosszútávú, sikeres együttműködést eredményez. Ehhez ugyanakkor szoros együttműködésre, rendszeres kommunikációra van szükségünk az ügyfeleinkkel, hogy láthassuk, őket éppen mi teszi különlegessé és versenytársaiktól eltérővé.

Legyen szó junior, szakértői vagy vezetői / menedzsment keresésekről, kollégáink több éves IT iparági tapasztalatukkal támogatják partnereinket a legmegfelelőbb kollégák megtalálásában.

A klasszikus fejvadászat mellett teljes recruitment kiszervezéssel és erőforrás kihelyezéssel kapcsolatos feladatokban is számíthatnak ránk ügyfeleink.

Ha mindössze a recruitment folyamat bizonyos részeinél igényelnek külső támogatást, recruitment support szolgáltatásunk keretében segítünk egy-egy ütős hirdetési szöveg kialakításában, végighívjuk a jelöltlistát, átvesszük azt a feladatot, ahol a legszűkösebbek az erőforrások!

Ha Önnek is segítségre lenne szüksége a toborzásban, forduljon hozzánk tanácsadásért és mi megkeressük a legalkalmasabb szakembereket cége számára!

Lépjen kapcsolatba velünk!

ITmap

Hozd képbe magad

A 2021 nyarán indult platformunkkal az IT szakma népszerűsítését tűztük zászlónkra. Az oldal rendszerezetten mutatja be az IT munkaköröket (több mint ITmap-logo80), karrierlehetőségeket, a szükséges skilleket, a piacon elérhető átlagbéreket. Az ITmap a pályaválasztás előtt állókat és a szenior szakembereket egyaránt lefedve egyedi employer branding / márkaerősítő megjelenést biztosít.

Munkakör / főterület szponzoráció:

 • egy évig az adott partner nevével jelenik meg a munkakör / főterület
  • cikk-interjú és három- négy perces videó a támogató partner hasonló pozíciójában dolgozó kollégájával, amelyeket a szponzor saját oldalain is felhasználhat
  • a munkakörhöz kapcsolódó tartalom alakításának lehetősége

Tartalomgyártás:

 • az ITmap blog felületén való megjelenés Általatok meghatározott szakmai témában

Offline / online rendezvények:

 • IT specifikus toborzási megjelenési lehetőség workshoppal vagy előadással közösen kigondolt szakmai témában

Tovább az ITmap-re

Országos IT Megmérettetés

Az ország legnagyobb online IT versenye

A Megmérettetés minden ősszel több ezer informatikus szakember részvételévelT-megmerettetes-logo-altalanos zajlik, és biztosít egyedi megjelenési lehetőséget – legyen szó akár egy-egy versenykategória szponzorációjáról, akár egy speciális közönség fele való láthatóságról különböző tartalmak formájában.

Szponzporként:

 • szponzorált kategóriánként átlagosan 300-400 fős, CÉLZOTT célcsoportelérési lehetőség (közöttük magas azon versenyzők aránya, akik egyébként nem elérhetőek social media felületeken)
  • játékosok LinkedIN profiljának és önéletrajzának elérése (a versenyzők hozzájárulása szerint)
  • telefonos megszólítási lehetőség (a versenyzők hozzájárulása szerint)
  • célzott e-mail üzenetek küldése a szponzorált kategória játékosainak (akár vállalati programok, meetup-ok, workshop-ok népszerűsítése)
  • a megkeresésekhez hozzájárult versenyzők előszűrését vállajuk, rövid profilt készítve róluk

Egy meghatározott kategória játékosaihoz való elérés (nem szponzorként):

 • a kiválasztott kategória játékosai hozzájárulásuknak megfelelően megszólíthatók (telefon, e-mail, LinkedIn / CV) a verseny után

Egyéb megjelenések:

 • előre egyeztetett tartalmak (pl. a vállalatról szóló cikkek) eljuttatása meghatározott kategória(ák) versenyzőinek

Tovább a verseny oldalára