Szolgáltatásaink

Fejvadászat

Szeretjük az izgalmas szakmai kihívásokat, így minél összetettebb, speciálisabb egy keresési terület,
annál elszántabban és komplexebb módszerekkel kutatjuk a megoldásokat.fejvadászat

Fejvadász munkánk határozottan elkülönül a munkaerő közvetítés tevékenységétől. Mi azt vállaljuk, hogy minden körülmények között megtaláljuk a megbízó számára megfelelő szakembert, és a hirdetések, illetve adatbázisok használata mellett folyamatosan új stratégiákat építünk a célok elérésének érdekében.

Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenleg nem aktívan álláskereső szakembereket is nagy arányban motiválttá tudjuk tenni a váltásban és karrierjük szempontjából olyan lehetőséget tudunk ajánlani, mely a munkavállaló és a munkáltató számára is hosszútávú, sikeres együttműködést eredményez. Ehhez ugyanakkor szoros együttműködésre, rendszeres kommunikációra van szükségünk az ügyfeleinkkel, hogy láthassuk, őket éppen mi teszi különlegessé és versenytársaiktól eltérővé.

Ha Önnek is segítségre lenne szüksége a toborzásban, forduljon hozzánk tanácsadásért és mi megkeressük a legalkalmasabb szakembereket cége számára!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes karrier-tanácsadás

Szeretné pontosan látni, milyen lehetőségei vannak a munkaerő-piacon?
Úgy érzi, hasznos lenne egy külső szakember segítsége, tanácsa a szakmai lehetőségeinek feltárásához?

A jelenlegi munkaerőpiacon a szakirányú végzettség és tudás mellett egyre nagyobb előnyt élvez a flexibilitás, a folyamatos fejlődés és tanulás képessége, mely az IT és üzleti tanácsadói szektorra különösen igaz. Látva a növekvő piaci lehetőségeket, egyre többen szeretnének ezen a pályán elhelyezkedni és karriert építeni. Cégünk munkatársai ingyenes karrier tanácsadást nyújtanak és személyre szabottan segítenek az álláskeresésben azok számára, akik jelenleg is IT, vagy üzleti tanácsadói területen dolgoznak.

Jelentkezzen most!

Ha a felsoroltaktól eltérő területen dolgozik, akkor Önnek ajánljuk összegyűjtött ötleteinket és ellenőrző kérdéseinket, melyeken végig haladva gyorsan és egyszerűen felmérheti, jelenleg milyen erősségei és gyengeségei vannak az álláskeresésben.

Álláskeresési ötletgyűjtemény letöltése

Ötletgyűjtemény a sikeres álláskereséshez

Munkáltatói márkaépítés

Munkáltatói márkaépítő kézikönyv

A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően a szakértelem és a tapasztalat új értelmet nyer a munkaerőpiacon, melynek köszönhetően a munkavállalók szerepe és elismerése is nő a cégeken belül.

Szeretnénk növelni ügyfeleink hatékonyságát a tehetséges munkavállalók elérésében, megszerzésében és megtartásában, mellyel többek között komoly humán költségek takaríthatók meg. Munkáltatói márkaépítés szolgáltatásunk elsősorban egy közös gondolkodást jelent partnereinkkel arról, hogy miként lehet kreatív eszközökkel a munkavállalók számára érdekes munkahelyeket teremteni, kiépíteni a kölcsönös bizalmat és elérni, hogy a cégek és a kollégák értékei is a lehető legjobban láthatóvá váljanak.

Töltse le most ingyenes kézikönyvünket melyben összegyűjtöttük a munkáltatói márkaépítés legfontosabb szempontjait, illetve olyan kérdéseket, melyek megválaszolásával Ön is könnyen átgondolhatja cége jelenlegi pozícióját.

Munkáltatói márkaépítő kézikönyv letöltése

Munkáltatói márkaépítő kézikönyv