László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Levente a Debreceni Egyetem szociológia szakán szerezte a diplomáját 2007-ben, diplomamunkájának témája a médiaszociológia volt, szakdolgozatát a Magyarországon kialakult duális televíziós piac elemzéséből írta.

2007-től napjainkig több területen is dolgozott különféle médiumoknál. Munkája során megismerte a közszolgálati és kereskedelmi televíziózás világát, majd egy kisebb informatikai kitérő után, közel két évet töltött el account menedzserként egy b2b informatikai lapkiadónál, ahol különböző felületeken segítette a kkv-k és nagyvállalatok kommunikációs kampányait. Itt tapasztalatot szerzett a rendezvényszervezésben, online kampányok tervezésében és nyomtatott sajtótermékek előállításában is.

Főbb feladatai közé tartozik a régi és új ügyfelekkel való kapcsolattartás, sales és account menedzseri feladatok ellátása, az IThon.info kezdeményezés bevezetése a magyar ICT-piacra. Az információs portál sikere egyben ügyfeleink nagyobb ismertségét és sikerességét jelenti a hazai piacon, ezáltal pedig munkáltatói márkájuk is jelentősen erősödik.

„Számomra az eddigi legértékesebb és legizgalmasabb feladat az általunk kialakított egyedi és IT specifikus portál országos sikere. Munkám egyaránt izgalmas sales, account és projekt menedzseri feladat, ahol az elmúlt 9 évben szerzett összes tudásomra szükségem van. Erősségem a hosszú távú és minőségi ügyfélkapcsolatok kialakítása, amely garantálja üzleti partnereink eredményességét. 2016-ban egy olyan információs platformot teremtettünk a hazai ICT-piac számára, amely egyaránt segít a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is eligazodni a szektort érintő szakember hiányos helyzetben.”

A csapatunk további tagjai

Karvalics Dóra

Senior HR tanácsadó

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Nagy Szilvia

Tartalom- és termékfelelős

Kihári Kinga

Senior HR tanácsadó

Pálfi Barbara

Senior HR tanácsadó