Pálfi Barbara

Senior HR tanácsadó

Barbi az élelmiszermérnöki pályát elhagyva 2017-ben döntött úgy, hogy számára egy teljesen új, sokkal emberközpontúbb szakmában próbálja ki magát – így került egy recruitment ügynökség IT toborzási csapatába, ahol hamar a csapat vezetésével is megbízták.

Eddigi pályája során számos területet megismert az informatika világán belül, több vezetői keresésen dolgozott, kiemelt partnerekkel tartotta a kapcsolatot, és volt alkalma nemzetközi projekteken is megmutatni szakmai rátermettségét. A junior kollégák mentorálását fontosnak tartja, örömmel segíti őket a fejlődés útján.

„Egy nyitott pozíció számomra egy komplex logikai feladvány, amelyben ha minden szerencsésen egyezik, minden résztvevő elégedett lesz. Idáig eljutni nem mindig egyszerű, de számomra az egész folyamat legélvezetesebb része a kutatás, amíg megtalálom azt a jelöltet, aki azzal a profillal rendelkezik, amilyet a partnercég aktuálisan keres. Érteni az ügyfelek igényeit, partnerként kezelni egymást – legyen szó akár egy cégről, akár egy jelöltről –, úgy vélem, ez a kulcs a sikeres toborzáshoz.”

A csapatunk további tagjai

Karvalics Dóra

Senior HR tanácsadó

Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Szilvia

Tartalom- és termékfelelős

Kihári Kinga

Senior HR tanácsadó