Pulay Gellért

Ügyvezető, cégtárs

Gellért a szakirányú diplomáját a Zsigmond Király Főiskolán szerezte, majd M.B.A. minősítést szerzett a veszprémi Pannon Egyetemen.

Szakmai pályafutását 2006-ban kezdte a HVB Bankban, majd még abban az évben az Evans, később SRT Evans fejvadász cégben járta végig a karrierlétrát és lett résztulajdonos.

Legmeghatározóbb piaci ismereteit az üzleti tanácsadási és informatikai szektorban szerezte, ahol a legspeciálisabb területeken tevékenykedő szakemberek és vezetők keresésével, kiválasztásával, ösztönzésével és karriertanácsadással foglalkozott. Mindemellett jelentős eredményeket ért el értékesítési és gazdasági szakemberek keresésében is.

2010-ben fordult érdeklődése a munkáltatói arculatépítés (employer branding) irányába, mert már akkor felismerhető volt, hogy az igazán tehetséges szakemberek bevonzása és megtartása külön ráfordítást igényel.

„Azt vallom, hogy minden ember értékes. Mi több, ma már szinte minden vállalatnál a legnagyobb érték és költség az emberi erőforrás. Emiatt egyre fontosabb, hogy milyen szakembereket találunk és mennyire ismerjük fel és használjuk ki a képességeiket és győzzük meg hosszú távon arról, hogy nálunk kamatoztassa.
Számomra szakmailag a legnagyobb siker, ha kiemelten tehetséges embereket ismerhetek meg, és számára is motiváló lehetőséget tudok kínálni. Örülök, hogy ügyfeleink közel 100%-os megelégedettséggel fordulnak hozzánk, az IT szektor képviselőivel pedig egyre szorosabb kapcsolatot sikerül kiépítenünk.”

A csapatunk további tagjai

Karvalics Dóra

Senior HR tanácsadó

László Levente

Ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Szilvia

Tartalom- és termékfelelős

Kihári Kinga

Senior HR tanácsadó

Pálfi Barbara

Senior HR tanácsadó