A munkahelyválasztást befolyásoló három legfontosabb tényező rangsora hosszú évek óta változatlan: a fizetés a leghangsúlyosabb, majd a kellemes munkahelyi légkör és végül a hosszú távú biztonság érzete. Természetesen a fentieken kívül számos más tulajdonság döntő lehet egy új munkahely kiválasztásában, mint az elhelyezkedés, a társadalmi felelősségvállalás, a termékek/szolgáltatások sokszínűsége és minősége, vagy az oly sokat emlegetett work-life balance.

Tudjuk, hogy az IT szektorban ezen tényezők megléte – vagy hiánya – döntő fontosságú, ezért kiemelten lényeges, hogy megmutassuk azokat a cégeket, ahol tényleg semmi más nem számít, csak a tehetséged és tudásod.

  • Végezheted a munkád egy belvárosi coworking irodából, home officeból, de még távmunkában vidékről is.
  • Világmárkákkal és nemzetközi csapattal dolgozhatsz együtt, php projektek kapcsán ki is utazhatsz hozzájuk megnézni kolbászból van-e a kerítésük.
  • Valóban átlag feletti kereseted lehet.
  • Stabil lábakon álló, erős háttérrel rendelkező cég lehet a munkaadód, ahol Te döntheted el, hogy alkalmazott leszel, vagy inkább kontraktori szerződést preferálsz.

Nem, ez nem mese habbal, ez tényleg a valóság. Itt tényleg csak a magabiztos tudásod és motivációd szükséges. Ha Te is szívesen dolgoznál a céggel, olvass bővebben róluk!